Menu

Maalit

 

Kauniit pinnat hengittävillä mattamaaleilla edullisesti - ja laadukkaasti

 

 

Samettisen mattapintaiset, kauniisti valoa hajaheijastavat maalit luovat utuisen ja pehmeän tunnelman kotiin ja työympäristöön. Mattapintaisuudestaan huolimatta maalit kestävät erinomaisesti myös puhdistusta – maali ei irtoa, kun pintaa pyyhkii. Akryylipohjainen, vesiohenteinen maali toimii kuin ihmisen iho, se hengittää.

Kaikki maalimme ovat vedellä ohennettavia. Kun vesi lisätään maaliin vasta maalausvaiheessa, kuljetettavaa materiaalia on vähemmän. Kuljetukset rasittavat siis vähemmän luontoa ja turhaa pakkausmateriaalia vältetään. Maaleihin tarvittavien säilöntä- ja lisäaineiden tarve pienenee huomattavasti, kun vettä ei tarvitse säilöä maalin seassa.

Maalien peittävyys on hyvä, kaksi ohutta kerrosta maalia läpikuultavan pohjamaalin päälle riittää peittämään tummankin pohjan. Lyhytnukkaisella telalla asennettavat maalikerrokset muodostavat hyvin tasoittuvan pinnan, jossa telan jälki ei jää kohokuvioiseksi. Maalit ovat lähes tuoksuttomia ja vähäpäästöisiä.

Sisätiloihin kauniiksi perusmaaliksi sopii INNER ORO mattamaali. 

MAXIMA mattamaali sopii erinomaisen pesunkestävyytensä ja vuoksi myös vaativiin kohteisiin ja ulkokäyttöön. Sävyttämätön MAXIMA on erityisen hohtavan valkoinen. 

Kalkkimaali PITTURA A CALCE on kestävä luonnontuote, jolla tehty pinta on eläväpintainen. Soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Kalkkituotteiden ominaisuuksista löytyy lisää tietoa Kalkkipinnoitteet-sivulla.