Menu

Stuccopinnoitteet

Stuccopinnoitteet ovat kalkki- tai akryylipohjaisia hyvin ohuita pinnoitteita, jotka asennetaan lastalla erittäin ohuin kerroksin. Tyypillistä stuccopinnoitteille on ylellinen kiilto, joka muodostuu pintaa liipatessa, sekä kerrostuvat, elävät värikerrokset, jotka korostuvat etenkin voimakkaissa sävyissä. 

Kalkkistuccolla saadaan muita kalkkituotteita voimakkaampia sävyjä tehtyä, ja akryylipohjaisella stuccolla vielä voimakkaammat sävyt. Akryylistucco soveltuu myös kosteisiin tiloihin.

 


 

 

STUCCO DA VINCI

Stucco da Vinci kalkkistucco on sileä, himmeästi kiiltävä viimeistelypinnoite, jolla saadaan aikaan hyvin elävää pintaa, jossa värit kerrostuvat kolmiulotteisesti. Stucco da Vinci on helposti työstettävä ja kiillotettava stuccopinnoite, joka muodostaa helppohoitoisen ja sileän pinnan, säilyttäen silti kalkille ominaisen erinomaisen hengittävyyden. Stucco Da Vincillä saadaan muista kalkkituotteista poiketen aikaan myös voimakkaampia värisävyjä.

Stucco da Vinci on soveltuu käytettäväksi seinäpintoihin sisätiloissa, sekä mm. takkoihin ja välitiloihin. Stucco da Vinci on käyttövalmis, valkoinen tai sävytetty massa, joka sisältää sammutettua ja pehmeää kalkkia, kalsiittikiteitä, rautaoksideja , maavärejä, pigmenttejä sekä kasvien ja mineraalien ainesosia.

Tuote on sävytettävissä Belle Artin värikartan mukaan.

 

ASENNUSTAPA

Pohjan tulee olla erittäin hyvin tasoitettu ennen stuccopinnan asennusta. Stucco da Vinci asennetaan ruostumattomalla teräslastalla, ristikkäisin lastanvedoin useina ohuina kerroksina. Yleensä päälle asennetaan vaha, joka tekee pinnasta kiiltävämmän ja syventää väriä. Asennus on vaatii perehtymistä stuccotekniikkaan. 

Tekniset tiedot:

Stucco da vinci (pvm 29.5.2013)

 


 

STUCCO ECO FINE

Stucco Eco Fine on korkealaatuinen, koristeellinen akryylipohjainen stucco, joka sopii käytettäväksi klassisen marmorimaisen efektin aikaansaamiseksi. Pinnasta tulee sileä ja kevyesti läpikuultava. Useat ohuet kerrokset luovat sileään pintaan kolmiulotteisen vaikutelman. Tuotteen koostumus ja nykyaikaiset valmistusmenetelmät tekevät siitä poikkeuksellisen hyvin kosteutta kestävän, säilyttäen samalla erinomaisen hengittävyyden. Stucco Eco Fine on myrkytön, eikä sisällä ympäristölle tai käyttäjälle vaarallisia ainesosia.

Stucco Eco Fine sopii käytettäväksi seinäpinnoissa sisä- ja ulkotiloissa. Sopii myös kosteiden tilojen seiniin, keittiön välitiloihin sekä julkisiin tiloihin, esim. ravintolan seinäpintoihin. Kosteissa tiloissa suositellaan nostamaan lattiamateriaali n. 10 cm seinälle. Stucco Eco Fine on käyttövalmis, valkoinen tai sävytetty massa. Vesipohjainen akryylistuccomassa sisältää mikronisoitua kalsiittia ja pigmenttejä.

Tuote on sävytettäissä Belle Artin värikartan mukaan.

 

 

ASENNUSTAPA

Pohjan tulee olla erittäin hyvin tasoitettu ennen stuccopinnan asennusta. Stucco Eco Fine asennetaan ruostumattomalla teräslastalla, useina ohuina kerroksina ristikkäisin lastanvedoin. Asennus on haastellista ja vaatii stuccotekniikan osaamista.

Tekniset tiedot:

Stucco Eco Fine

 


 

Leave a comment

back to top