Menu

Marmorino Tintoretto

Marmorino Tintoretto on perinteinen marmorihiekkaa sisältävä kalkkilaasti, johon on lisätty hopea- tai kultaglittereitä. Metallin kiilto tulee hienovaraisesti esiin valon osuessa niihin. Marmorino Tintoretto- pinta kiiltää itsessäänkin himmeästi etenkin kohdissa, joissa pinta on kiillotettu hyvin lastalla liippaamalla. Marmorino Tintoretto on upea seinissä, joihin halutaan hillittyä glamouria.

Marmorino Tintorettolla tehty pinta on erittäin hengittävä, jossa kalkin koostumus estää homeiden ja bakteerien kasvun. Tuote kestää erinomaisesti kosteuden ja lämpötilan vaihteluja.

Tuote on sävytettäissä Belle Artin värikartan kalkki-sävyjen mukaan. Kovin syviä tai tummia sävyjä ei kalkkituotteilla pysty tekemään kalkin ominaisuuksista johtuen. Vaaleissa sävyissä värinvaihtelu näkyy vähemmän kuin tummissa.

 

KOOSTUMUS

Marmorino Tintoretto on kalkkilaasti, jonka kiven raekoko on keskimäärin 0,7mm. Marmorino Tintoretto sisältää valikoitua sammutettua kalkkia, hienoa marmorihiekkaa, pellavaöljyä sekä kasvien ja mineraalien ainesosia.

 

KÄYTTÖ

Marmorino Tintoretto sopii käytettäväksi sisä- ja ulkotiloissa. Sitä voidaan käyttää myös takan pinnoittamiseen, kuivissa WC-tiloissa, välitiloissa ym. Se voidaan asentaa tasoitetulle seinälle, kipsilevylle, vanhan maalin päälle sekä lastulevypinnalle.

 

ASENNUSTAPA

Marmorino Tintoretto asennetaan lastalla kahtena kerroksena. Ensimmäinen kerros levitetään tasaisena kerroksena lastalla. Toinen kerros asennetaan ristiin rastiin levittäen ja kosteana liipaten useaan kertaan, ensin kevyemmin, sitten kovemmin. Glitterhiput tulevat esiin, kun pinta liipataan tasaiseksi ja tiukaksi. Näin muodostuu myös tuotteelle ominainen elävä pinta, jossa marmorin kiilto tulee esiin.

 

Lataa tekniset tiedot:

Marmorino Tintoretto (pvm 29.5.2013)

Leave a comment

back to top