Menu

Marmorino Naturale

Marmorino Naturale on perinteinen, sileä kalkkilaasti, jonka marmoripölyä sisältävä koostumus saa valmiin pinnan kiiltämään himmeästi valon osuessa siihen. Marmorino Naturalella tehty pinta on kauniin elävä ja samettinen. Tekijän käden jälki näkyy kerrostuvissa sävyissä, kun päällekkäin osuvat lastanvedot muodostavat vaaleampia ja tummempia alueita.

Marmorino Naturale on erittäin hengittävä pinta, jossa kalkin koostumus estää homeiden ja bakteerien kasvun.

Tuote on sävytettäissä Belle Artin värikartan kalkki-sävyjen mukaan. Kovin syviä tai tummia sävyjä ei kalkkituotteilla pysty tekemään kalkin ominaisuuksista johtuen. Vaaleissa väreissä värivaihtelut näkyvät vähemmän kuin tummissa.

 

KOOSTUMUS

Marmorino Naturale on ohut kalkkilaasti, jonka kiven raekoko on keskimäärin 0,3mm. Marmorino Naturale sisältää sammutettua ja pehmeää kalkkia, valikoituja marmorihiekkoja- ja pölyjä sekä kasvien ja mineraalien ainesosia.

 

KÄYTTÖ

Rakennusten sisä- ja ulkoseiniin, takkoihin, keittiön välitiloihin. Sopii käytettäväksi arvorakennusten sisä- ja ulkoseiniin, mutta myös moderneihin kohteisiin, kun haetaan hillityn ylellistä vaikutelmaa.

 

ASENNUSTAPA

Pohjan tulee olla hyvin tasoitettu ja puhdistettu irtoavista aineksista ja rasvasta. Pohjan epätasaisuudet kertautuvat pinnassa, mistä johtuen pohja on tasoitettava hyvin kauttaaltaan. Marmorino Naturale asennetaan lastalla kahtena ohuena kerroksena. Ensimmäinen kerros on tasoitekerros, toinen kerros asennetaan yleisimmin ristiin rastiin levittäen ja kosteana liipaten useaan kertaan. Näin muodostuu tuotteelle ominainen elävä pinta, jossa kiilto tulee esiin. Halutessaan tälläkin tuotteella voi tehdä struktuuripintaa tai suoran rajaimen kanssa lautatekniikkaa pysty- tai vaakaraidoin.

 

Tekniset tiedot:

Marmorino Naturale

Leave a comment

back to top