×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/23
Menu

Kalkkipintojen suojaus

Kalkkipintoja ei ole välttämätöntä suojata, mikäli tuoteta käytetään esimerkiksi olohuoneessa, makuuhuoneessa tai muussa tilassa, jossa likaantuminen on vähäistä. Kalkki on itsessään antibakteerinen ja antistaattinen materiaali, joten se hylkii pölyä eikä toimi kasvualustana homeille.

Tiloissa, joissa voi olettaa pinnan herkemmin likaantuvan (keittiö, eteinen, lastenhuoneet, julkiset tilat, wc-tilat ja kylpyhuoneet), kannattaa kalkkipinta suojata läpinäkyvällä Silatop Coatilla tai vesipohjaisella Idrowaxilla.

 

 Lataa ohje pinnan hoitoon:

Kalkkipinnan hoito-ohjeet

 


 

 

SILATOP COAT HYDRO

Silatop Coat Hydro on hengittävä suoja-aine kalkki-ja mineraalipohjaisille pinnoille sisä- ja ulkotiloissa. Antaa pinnalle pitkäkestoisen ja vettähylkivän suojan muuttamatta juurikaan pinnan ulkonäköä tai olemusta. Silatop Coat Hydro imeytyy huokoiseen pintaan, ja läpäisee vesihöyryä erittäin hyvin. Se suojaa lialta, pölyltä ja ilmansaasteilta. Sietää erittäin hyvin sekä happamia että emäksisiä tuotteita. Hyvä vastustuskyky suoloja ja bakteereja vastaan.Silatop Coat Hydro on väritön, kirkas neste. Sisältää luonnonmukaisesti muutettua piitä, siloksaaneja ja orgaanisia polymeerejä. Mieto tuoksu.

 

ASENNUSTAPA

Asennetaan siveltimellä kahteen kertaan, märkää märän päälle levittäen, alhaalta ylöspäin.

 

Tekniset tiedot

Silatop Coat Hydro

 


 

 

IDROWAX

Idrowax on vesiliukoinen vaha, jota käytetään suoja-aineena sileille, huokoisille pinnoille. Vaha tekee pinnasta samettisen ja himmeästi kiiltävän. Tuote on suunniteltu erityisesti marmori- ja kalkkipohjaisille tuotteille. Yleisimmin sitä käytetään stuccopinnoitteiden suoja-aineena, mutta sitä on mahdollista käyttää muidenkin kalkkituotteiden suoja-aineena.

Idrowax imeytyy kalkkipinnalle erittäin hyvin, eikä jätä pintaan pilkkuja tai valossa heijastuvia renkaita. Tuote on sävytettävissä. Idrowaxia voidaan käyttää monenlaisten pintojen suoja-aineena; kalkkipinnoitteiden, maalipinnan, stuccomassojen ja vastaavien viimeistelypinnoitteiden päällä.

Idrowax on nestemäinen, läpikuultava vesipohjainen vaha, jossa on hunajainen tuoksu. Värissä on aavistus valkoista. Idrowax ei ole täysin läpinäkyvä, joten se nostaa esiin pinnassa olevat kiillottamattomat, karheammat kohdat ja kolot. Etenkin värjätyssä vahassa tämä kannattaa ottaa huomioon. Ominaisuutta voi käyttää tehokeinona haluttaessa korostaa stuktuuria.

 

 

ASENNUSTAPA

Levitetään kuivuneen pinnan päälle nukkaamattomalla villakankaan palalla. Pinta kiillotetaan kankaalla pyörein liikkein.

 

Tekniset tiedot:

 Idrowax

Image Gallery

{gallery}23{/gallery}

Leave a comment

back to top