Menu

Kalkkimaali - Pittura a Calce

Pittura a Calce on korkealaatuinen, hengittävä kalkkimaali, joka soveltuu sekä sisä- että ulkopinnoille. Se muodostaa samettisen ja elävän pinnan, jäljittellen vanhojen maalausten tunnelmaa. Kalkkimaali on luonnollisen valkoista sävyttämättömänä, sävytettynä se luo kauniisti kerrostuvan värivaikutelman. Kalkkimaalin ominaispiirteitä ovat hyvä tarttuvuus ja laajenevuus. Pittura a Calce on kestävä eikä rapaudu.

Kalkin emäksisyys estää homeen muodostumista. Peittävyys on erinomainen ja maali on erittäin hengittävää. Pittura a Calce sopii erinomaisesti myös historiallisiin rakennuksiin.

Tuote on sävytettäissä Belle Artin värikartan kalkki-sävyjen mukaan. Kovin syviä tai tummia sävyjä ei kalkkituotteilla pysty tekemään kalkin ominaisuuksista johtuen. Vaaleissa väreissä värivaihtelut näkyvät vähemmän kuin tummissa.

 

KOOSTUMUS

Pittura a Calce sisältää sammutettua ja pehmeää kalkkia, kalsiittikiteitä, rautaoksideja sekä maavärejä, kuten pigmenttejä, kasvien ja mineraalien ainesosia.

 

KÄYTTÖ

Rakennusten sisä- ja ulkopinnoille, rapatulle pinnoille ja kalkki-sementille tiiliseinille, tavanomaisille sementtilaasteille, kalkille ja luonnonkivelle sekä mm. kipsilevylle ja aiemmin maalatuille pinnoille.

 

ASENNUSTAPA

Levitetään pohjamaalin päälle siveltimellä ristiin rastiin ohuina kerroksina. Näin muodostuu elävä kuvio ja päällekkäiset värikerrokset. Sopii asennettavaksi kipsi- ja betonipinnoille sekä tasoitetuille ja valmiiksi maalatuille pinnoille.

 

Tekniset tiedot

Pittura a calce - kalkkimaali

Leave a comment

back to top