Menu

Teollisuushartsit

Teolliseen käyttöön tarkoitetut hartsit on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta, kemikaaleja ja mekaanista rasitusta. Tuotteita löytyy kaikenlaisiin teollisuuden ja tuotannon tarpeisiin. Kaikki valikoimamme tuotteet ovat 100% liuoitteettomia ja erittäin vähäpäästöisiä, joten ne ovat miellyttäviä sekä tekijälle että käyttäjälle. 

Elintarvikkeiden ja kemianteollisuuden vaatimukset hygieenisyydelle ja kemialliselle kestävyydelle on huomioitu huolellisissa testauksissa ja tuotekehittelyssä.

Italialainen valmistaja Pava Resine on toiminut alalla jo yli 35 vuotta, toimittaen hartsimateriaaleja satojen tuhansien neliöiden alalle. Pava Resinellä on asiantunteva, jatkuvasti uutta alan kehitystä luova laboratorio, joka tekee tutkimusta Padovan ja Venezian yliopistojen kanssa.

Hartsituotteiosta kevyin vaihtoehto teollisiin tiloihin, parkkihalleihin, työpajoihin ym. on käyttää ainoastaan pölyäsitovaa hartsikerrosta betonipinnan päällä. Hartsituotteiden tartuntapohjusteenakin käytettävä Reform A Pava 72 toimii koteussulkuna ja sitoo lattian pölyltä, helpottaen pinnan puhtaanapitoa. Se muodostaa puolikiiltävän märkäefektin betonipinnalle, ja suojaa alla olevaa rakennetta lialta ja vedeltä. 

Toinen edullinen ja helppo pinnoitevaihtoehto on pohjusteen lisäksi telattava hartsimaalikerros, joka levitetään pintaan kahteen kertaan. PavaFloor-maalia on saatavana sekä puolikiiltävänä, että puolihimmeänä. Tuote on sävytettävissä NCS- ja RAL-värikarttojen sävyihin. Viimeisen maalikerroksen sekaan on mahdollista lisätä liukastumisen estoon suunniteltua mikrokuitua. Hartsimaali sopii keskikovaan liikennöintiin (pienet trukit ja nosturit esim. varastotiloissa, teollisuudessa, työpajoissa, autotalleissa, autoliikkeiden lattioissa, pysäköintihalleissa. Muodostaa hyvän mekaanisen ja kemiallisen kestävyyden.

Tiloihin, jossa lattialta vaaditaan todella paljon kestävyyttä ja kuormituksen kestoa, löytyy hartsituotteita, joihin lisäkestävyttä ja materiaalipaksuutta tuo kvartsihiekkakerros. Nämä lattiat ovat yleensä n. 4-8mm paksuja, tarvittaessa on mahdollista tehdä tästäkin paksumpi kerros. Kvartsihiekan kanssa toteutettu lattia on erittäin iskunkestävä, kulutuksen ja hankauksen kestävä, pölyäsitova, raskaampaa liikennöintiä kestävä, vesitiivis pinta, joka kestää myös öljyjä ja kohtalaisen voimakkaita kemikaaleja. Käyttökohteina esim. lattioihin teollisuudessa, elintarvikkeiden jalostuksessa, teurastamoissa, kemiantehtaissa, parkkihalleissa, varastoissa, työpajoissa, kylmävarastoissa, supermarketeissa, kasvihuoneissa, portaissa, katetuissa ulkopysäköintialueissa ja terassien päällysteenä. 

Kysy lisää teollisuuslattioihin käytettävistä materiaaleista toimistosta.

Leave a comment

back to top