Menu

Hartsipinnoitteet

 

"Resine -rispetto della natura e all'ambiente "

"Hartsipinnoitteet—kunniottaen luontoa ja ympäristöä "

Hartsi on tyylikäs valinta seinien ja lattioiden päällystämiseen, kun halutan saumatonta, elävää pintaa, joka kestää elämää. Valikoimastamme löydät korkealaatuisia italialaisia hartsi/epoksi-pinnoitteita, jotka ovat luontoystävällisiä ja liuotinvapaita. Hartsi on antibakteerista, antistaattista, haponkestävää ja likaa hylkivää.

Hartsi on monipuolinen tuote, jolla voidaan jäljitellä monenlaista pintaa, jokainen pinta on uniikki. Asennustavasta riippuen pinta voi olla betonimaista, aaltoilevaa, sileää, marmorikuvioitua...vain mielikuvitus on rajana. Meiltä voit pyytää myös asennuksen, kauttamme hoituu jopa mahdolliset pohjatyöt, kuten vanhan laatan tasoitus. Hartsin joukkoon on mahdollista lisätä kimalteita tai luoda päällekäisiä värikerroksia. Pinnoitteet ovat sävytettävissä NCS- ja RAL- värikarttojen sävyihin, joten mahdollisia vaihtoehtoja on satoja.

Hartsipinnoitteet sopivat hyvin kosteisiin tiloihin; kylpyhuoneeseen, suihkutiloihin jopa saunaan ja uima-altaaseen. Pinnasta tulee kestävä, vedenpitävä ja helposti puhtaana pidettävä. Hartsi soveltuu erinomaisesti myös keittiöön, sillä se hylkii rasvaa ja likaa. Hartseilla voidaan pinnoittaa melkein mitä vain, esimerkiksi kipsilevyä, puuta, betonia, laminaattitasoa, muovimattoa. Hartsipinnoitteet sopivat myös julki- ja teollisuuskäyttöön hyvän kulutuskestävyytensä ansiosta.

Hartsi tekee kylpyhuoneen tai keittiön uudistamisesta helpompaa, sillä kunnossa olevaa pohjaa ei tarvitse purkaa; pinnoite voidaan asentaa jopa vanhan laatan päälle. Lopputulos on saumaton ja yksilöllinen.

Valikoimistamme löytyy myös hartsituotteet teollisuuden käyttöön.