Menu

Erikoismaalien pohjustus

Kaikki maalattavat pinnat kannattaa tasoittaa hyvin ennen maalaamista. Erityisen tärkeää huolellinen tasoittaminen on ohuissa, kiiltävissä maaleissa. Mattapintaiset ja karkeat maalit (esim. CeboStone) peittävät pienet pohjan epätasaisuudet, eivät kuitenkaan varsinaisesti tasoita pintaa.

Erikoismaaliemme pohjusteeksi suosittelemme pohjamaalausta kullekin tuotteelle soveltuvalla omalla pohjamaalillaan. Tällöin pintamaalikerros toimii, kuten sen on suunniteltu toimivan. Oikea pohjamaali takaa hyvän kiinnittyvyyden pohjaan sekä oikeanlaisen tartuntapohjan tuotteelle. 

Mikäli maalaat aiemmin maalatulle pinnalle, tulee pinta hioa kauttaaltaan ennen maalausta, ja varmistua maalipinnan kiinnittyvyydestä alustaan. Mikäli alla oleva maalikerros on huonosti kiinni pohjassa, voi hyvin kiinnittyvä seuraava kerros tehdä pinnasta helposti lohkeavan. 


 

FONDO PLUS

Fondo Plus on vesi- ja akryylipohjainen himmeä pohjamaali sisätiloihin. Maali on peittävä, valkoinen ja mattapintainen. Fondo Plus-pohjamaalia käytetään yleensä valkoisena, mutta tiettyjen tuotteiden (esim CeboFree Black) alle se sävytetään hieman tummemmaksi. Sopii käytettäväksi sisätiloissa, kipsi- kalkki- ja betonipohjaisiin seiniin sekä aiemmin maalatuille pinnoille. Sopii mm. seuraavien vesi- ja akryylipohjaisten tuotteiden pohjamaaliksi: CeboFree Black/White, Cebotyle Antico, CeboStone.

ASENNUSTAPA

Fondo Plus asennetaan hieman vedellä ohennettuna (10%) yhtenä tai kahtena kerroksena telalla.

Tekniset tiedot:

FondoPlus (pvm 29.5.2013)

 


 

CEBOSI FONDO

CeboSi Fondo on vesi- ja akryylipohjainen pohjamaali sisätiloihin. Maali on hieman karkearakenteinen. CeboSi Fondo-pohjamaalia käytetään yleenä valkoisena, mutta tummien värien alla sen voi sävyttää kunkin tuotteen vaatimalla tavalla. Sopii käytettäväksi sisätiloissa, kipsi- kalkki- ja betonipohjaisiin seiniin sekä aiemmin maalatuille pinnoille. Sopii mm. seuraavien vesi- ja akryylipohjaisten tuotteiden pohjamaaliksi: CeboSi Decoro, CeboSi Universal, CeboSi Riflessi.

ASENNUSTAPA

CeboSi Fondo asennetaan ohentamattomana tai vedellä ohennettuna yhtenä tai kahtena kerroksena telalla.

Tekniset tiedot:

CeboSi Fondo (pvm 29.5.2013)

 

 

Leave a comment

back to top