Menu

CeboStone

CeboStone-hiekkaefektimaali on vesi- ja akryylipohjainen pinnoite sisä- ja ulkotiloihin. Pinnasta tulee mattapintainen ja rauhallinen, mutta elävä. Kivet asettuvat kauniin epäsäännöllisesti pintaan asennettaessa siveltimellä ristiin rastiin. Enemmän tai vähemmän hiekkaa sisältävät kohdat heijastavat valoa eritavalla. Valo saa pinnan elämään ja korostaa sitä.

CeboStoneHB on perinteistä hiekkaefektimaalia karkeampi ja sillä voi luoda entistä struktuurisempaa pintaa ja ilmeikkäämpää lopputulosta.

 Tuotteet ovat sävytettävissä CeboStone - värikartan mukaan. Ulkokäyttöön soveltuvat värikartan vaaleammat sävyt.

 

KOOSTUMUS

Vesi- ja akryylipohjainen, valikoitua pienikiteistä hiekkaa sisältävä nestemäinen maali. CeboStone HB:n hiekka on karkeampaa.

 

KÄYTTÖ

Sopii käytettäväksi sisä- ja ulkotiloissa, kipsi- kalkki- ja betonipohjaisiin seiniin sekä aiemmin maalatuille pinnoille, sekä metallipinnoille. Soveltuu myös arvorakennusten restaurointiin julkitilakäyttöön.

 

ASENNUSTAPA

Asentaminen on helppoa. CeboStone/HB asennetaan siveltimellä ristiin rastiin. Siveltimen koosta ja siveltimen vedon pituudesta riippuen saadaan tasaisempa tai vaihtelevampaa pintaa. Voidaan käyttää myös metalliefektimaalin (esim. CeboStyle Antico) alla luomaan struktuuripinnan, jota metallimaali korostaa.

 

Lataa 

CeboStone värikartta

CeboStone tekniset tiedot (pvm 29.5.2013)

 

Leave a comment

back to top