Menu

Cebos Lisäefektit

Cebos-lisäefektit ovat erikoismaaliemme joukkoon lisättäviä tai niiden päälle asennettavia kimallejauheita, -seoksia ja värilastuja. Lisäefektin soveltuvuuden kuhunkin tuotteeseen voit varmistaa tältä sivulta. Joissakin tuotteissa, kuten CeboFree Black-tuotteessa lisäefektit ovat hyvin tärkeässä osassa. 

Toisissa tuotteissa, kuten CeboStyle Antico ja CeboStone, lisäefekteillä voi tuoda glamouria ja säihkettä pintaan niin halutessaan. 

 


 

CEBOGLITTER

CeboGlitter on glitterjauhe, joka kimaltelee valon siihen osuessa tähtitaivaan tavoin. Sitä voidaan lisätä Cebos- tuoteperheen sisustusmaaleihin tuomaan lisää kimalletta ja hohtoa.

CeboGlitter on saatavilla kolmessa eri värissä: hopea, kulta ja kupari.

KÄYTTÖ

Sopii käytettäväksi seuraavien Cebos-tuotteiden kanssa: CeboSpark, CeboStyle, CeboStyle Antico, CeboSi Universal, CeboSi Riflessi, CeboTrend, CeboVel Dune Plus, CeboStone ja CeboTop. Voidaan käyttää myös läpinäkyvän CeboVel S- tuotteen kanssa.


 

CEBODREAM

CeboDream on CeboFree-efektimaaleihin lisättävä hienokiteinen, vaihtelevankokoinen glitterjauhe, joka sisältää erityisen ohuita metallihiutaleita ja –jauheita. Tuotteella saadaan loistavan arvokas kimalle efektimaalin pintaan. Loiste muistuttaa lumihiutaleen kimalletta kirkkaana talvipäivänä.

CeboDream on saatavilla kolmena värinä: hopea, kulta ja kupari.

KÄYTTÖ

Sopii käytettäväksi CeboFree Black ja CeboFree White-tuotteiden kanssa.


 

CEBOUP

CepoUp on CeboFree White-efektimaalin joukkoon lisättävä vesiohenteinen, metallinhohtoinen massa, jolla saadaan hillitysti loistava, hyvin pienikiteinen valoefekti aikaan. CeboUp levittyy yhtenäiseksi helmiäishohtoiseksi pinnaksi.

CeboUp on saatavilla kahtena värinä: hopea ja kulta.

KÄYTTÖ

Sopii käytettäväksi CeboFree White-tuotteen kanssa.


 

CEBOAD

CeboAd on CeboFree White-efektimaaliin lisättävä vesipohjainen pasta, joka sisältää värillisiä hiutaleita. Tuotteella saadaan CeboFree White maaliin entistäkin vaihtelevampi väritys.

CeboDream on saatavilla kuutena värinä: lento (avio), tuhka (cenere), maissi (mais), tiili (mattone), oliivi (oliva) ja tupakka (tabacco).

KÄYTTÖ

Sopii käytettäväksi CeboFree White-tuotteen kanssa.


 

CEBOKISS

CeboKiss on läpinäkyvä viimeistelypinnoite, joka sisältää hennosti sateenkaaren väreissä loistavia hiutaleita, joilla pintaan saa luotua uniikin kimalteen. Tuote kirkastaa mattapintaisen CeboStone-hiekkaefektimaalin sävyn, ja tuo siihen helmiäisen hohteen.

CeboDream on saatavilla yhtenä monivärisenä kimaltavana sävynä.

KÄYTTÖ

Sopii käytettäväksi CeboStone-tuotteen kanssa.


Tekniset tiedot

CeboAd (pvm 29.5.2013)

CeboDream

CeboUp

CeboKiss

CeboGlitter

Leave a comment

back to top