Menu

CeboFree White

CeboFree White-efektimaali on vesi- ja akryylipohjainen pinnoite sisä- ja ulkotiloihin. CeboFree White-efektimaalilla tehty pinta on kuin erikoismaalarin tekemä, monikerroksinen pinta, mutta tosiasiassa maali on todella helppo asentaa. Sen erityinen koostumus saa aikaan moniulotteisen, eläväpintaisen ja uniikin vaikutelman. Pohjan vaalea väri tuo värisävyt esiin raikkaana ja puhtaana. Vaaleissa sävyissä vaikutelma on rauhallinen ja hillityn elävä, tummemmissa värivaihtelu näkyy selkeämmin. CeboFree White on itsessään samettisen himmeästi kiiltävä ja kevyesti struktuurinen. Sen kanssa käytetään usein CeboUp-helmiäismaalia lisäämään pintaan väriä ja metallinhohtoa. CeboFree White-efektimaaliin voidaan lisätä myös CeboAd-tuotetta, joka sisältää värillisiä hiutaleita.

Tuote on sävytettävissä CeboFree White- värikartan mukaan.

 

KOOSTUMUS

Vesipohjainen, monivärinen koristepinnoite.

 

KÄYTTÖ

Sopii käytettäväksi sisätiloissa, kipsi- kalkki- ja betonipohjaisiin seiniin sekä aiemmin maalatuille pinnoille, sekä metallipinnoille. Soveltuu myös julkitilakäyttöön.

 

ASENNUSTAPA

Asentaminen on helppoa. Kaikki ainesosat (CeboFree Black/White ja halutut lisätuotteet) sekoitetaan yhteen ja levitetään siveltimellä ristiin rastiin. Pinnan hieman kuivuttua sitä liipataan kevyesti ohuella muovilastalla, joilloin tuotteen seassa olevat rakeet rikkoutuvat muodostaen lopullisen pintavaikutelman.

 

Tekniset tiedot

CeboFree White värikartta

CeboFree tekniset tiedot (pvm 29.5.2013)

Leave a comment

back to top