Menu

CeboFree Black

CeboFree Black-efektimaali on vesi- ja akryylipohjainen pinnoite sisä- ja ulkotiloihin. Upeissa lämpimän syksyisissä ja metallinhohtoisissa sävyissä hehkuvat värit ovat vaihtelevassa, elävässä pinnassa tekevät CeboFree Blackilla maalatusta tilasta ainutlaatuisen. CeboFree Black-efektimaalilla tehty pinta on kuin erikoismaalarin tekemä, monikerroksinen pinta, mutta tosiasiassa maali on todella helppo asentaa. CeboFree Black on itsessään samettisen himmeästi kiiltävä ja kevyesti struktuurinen. Yleensä tuotteen kanssa käytetään CeboStyle Antico-hiekkaefektimaalia sekä CeboDream glitterjauhetta. 

Tuote on sävytettävissä CeboFree Black- värikartan mukaan.

 

KOOSTUMUS

Vesipohjainen, monivärinen koristepinnoite.

 

KÄYTTÖ

Sopii käytettäväksi sisätiloissa, kipsi- kalkki- ja betonipohjaisiin seiniin sekä aiemmin maalatuille pinnoille, sekä metallipinnoille. Soveltuu myös julkitilakäyttöön.

 

ASENNUSTAPA

Asentaminen on helppoa. Kaikki ainesosat (CeboFree Black ja halutut lisätuotteet) sekoitetaan yhteen ja levitetään siveltimellä ristiin rastiin. Pinnan hieman kuivuttua sitä liipataan kevyesti ohuella muovilastalla, joilloin tuotteen seassa olevat rakeet rikkoutuvat muodostaen lopullisen pintavaikutelman.

 

Lataa

CeboFree Black värikartta

CeboFree tekniset tiedot (pvm 29.5.2013)

Leave a comment

back to top