stucco

Stuccopinnoitteet ovat kalkki- tai akryylipohjaisia hyvin ohuesti asennettavia pinnoitteita, joille tyypillistä on ylellinen kiilto sekä kerrostuvat ja elävät värikerrokset, jotka korostuvat etenkin voimakkaissa sävyissä.

Stucco-pinnoitteilla saadaan aikaiseksi muita kalkkituotteita voimakkaampia sävyjä ja akryylipohjaisella stuccolla vieläkin voimakkaampia sävyjä.

Akryylistucco sopii asennettavaksi myös kosteisiin tiloihin.


stucco eco fine

Stucco Eco Fine on korkealaatuinen ja koristeellinen akryylipohjainen stucco, jolla saadaan aikaiseksi klassisen marmorimainen efekti. Pinnasta tulee sileä ja kevyesti läpikuultava. Useat ohuet kerrokset luovat sileään pintaan kolmiulotteiden vaikutelman.

Stucco Eco Finen koostumus ja valmistusmenetelmät tekevät siitä poikkeuksellisen hyvin kosteutta kestävän sekä erittäin hengittävän pinnoitteen. Se on myrkytön eikä sisällä ympäristölle tai käyttäjälle vaarallisia ainesosia.

Akryylipohjainen stucco sopii käytettäväksi sisä- ja ulkotilojen seinäpinnoissa sekä kosteiden tilojen seinissä ja esim. keittiön välitilassa. Se sopii hyvin myös julkisiin tiloihin. Kosteissa tiloissa suositellaan nostamaan lattiamateriaali n. 10 cm seinälle.

Vesipohjainen akryylistuccomassa sisältää mikronisoitua kalsiittia ja pigmenttejä ja on sävytettävissä Belle Artin sävykartan mukaan. Stucco Eco Fineä voidaan käyttää myös sävyttämättömänä, jolloin lopputulos on luonnollisen valkoinen ja elävä.

Tuotteen asennus on haastavaa ja vaatii stuccotekniikan osaamista.

stucco da vinci

Stucco da Vinci on sileä, himmeästi kiiltävä kalkkistucco, jonka pinta on hyvin elävä. Stucco da Vinci on helposti työstettävä ja kiillotettava viimeistelypinnoite, jonka pinta on helppohoitoinen ja hengittävä.

Stucco da Vinci kalkkistucco on sileä, himmeästi kiiltävä viimeistelypinnoite, jolla saadaan aikaan hyvin elävää pintaa, jossa värit kerrostuvat kolmiulotteisesti. Stucco da Vinci on helposti työstettävä ja kiillotettava stuccopinnoite, joka muodostaa helppohoitoisen ja sileän pinnan, säilyttäen silti kalkille ominaisen erinomaisen hengittävyyden. Stucco Da Vincillä saadaan muista kalkkituotteista poiketen aikaan myös voimakkaampia värisävyjä.

Stucco da Vinci on soveltuu käytettäväksi seinäpintoihin sisätiloissa, sekä mm. takkoihin ja välitiloihin. Stucco da Vinci on käyttövalmis, valkoinen tai sävytetty massa, joka sisältää sammutettua ja pehmeää kalkkia, kalsiittikiteitä, rautaoksideja , maavärejä, pigmenttejä sekä kasvien ja mineraalien ainesosia.

Tuote on sävytettävissä Belle Artin värikartan mukaan.