kalkkipinnotteet

Kalkkia on käytetty maailmanlaajuisesti jo vuosituhansia pinnoitemateriaalina. Hengittävyytensä ja vesihöyryn läpäisevyytensä ansiosta kalkkipinta ei kupruile tai halkeile, sillä pinnan alla oleva mahdollinen kosteus pääsee haihtumaan. Lisäksi kalkin luonnollisesti korkea pH (12-13) tekee siitä torjunta-aineen hometta ja bakteereja vastaan. Antistaattisena materiaalina kalkki ei vedä puoleensa likaa tai pölyä. Raaka-aineet on valittu tarkasti ja tuotteet valmistetaan perinteitä ja luontoa kunnioittaen.

Kalkkipinnoitteillamme saadaan aikaan kaunis, luonnollinen ja yksilöllinen pinta. Kalkkimateriaalin luonnollinen värivaihtelu tekee jokaisesta pinnasta hieman erilaisen ja elävän. Kalkkituotteemme ovat sävytettävissä luonnollisiin sävyihin laajan sävykartan ja oman sävykarttamme mukaan. Kalkkipinnoitteen valinnassa ei valita vain väriä, vaan myös efekti, tekstuuri ja asennustekniikka, joilla pinnasta saadaan yksilöllinen ja tarvetta vastaava.

Lialle ja vedelle alttiille pinnoille, kuten wc:n seinäpinnoille, keittiön altaan taakse, voidaan lisätä suoja-aine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän, pyyhittävän pinnan muuttamatta kuitenkaan pinnan tuntua tai ulkonäköä.

Kalkkipinnoite on ennen kaikkea luonnonmukainen ja kestävä valinta.