Menu

Käyttökohteet

 

Tälle sivulle olemme koonneet käyttökohteittain kuhunkin pintaan tai tilaan soveltuvat tuotteet. Meiltä saat materiaalit myös valmiiksi asennettuna.

Muihin käyttökohteisiin voi myös löytyä valikoimastamme tuotteita, kysy lisää toimistostamme.  

 


 KUIVIEN TILOJEN SEINÄT

 

- Kaikki Belle Artin tuotteet soveltuvat seinäpintoihin kuivissa tiloissa, lukuunottamatta itsestään levittyvää hartsia, joka asennetaan vaakatasossa. 

 


 

 KUIVA WC:N, PUKUHUONEEN JA KODINHOITOTILAN SEINÄT

 

- Kaikki kalkkipinnoitteet. Suositeltavaa käyttää suoja-ainetta likaa ja vettä vastaan.

- Stuccopinnoitteet ovat sileitä ja helppohoitoisia.

- Hartsipinnoitteista kaikki, paitsi itsestään levittyviä hartsigeelejä, jotka soveltuvat vain vaakatasossa tehtäväksi. 

- Erikoismaalit. Nämä voi halutessaan suojata erillisellä suoja-aineella. Suurimassa osassa suojausta ei tarvitse, vaan maalit ovat sellaisinaan hyvin pyyhittäviä pintoja, jotka eivät ime likaa. 

 


 KEITTIÖN VÄLITILA

 

- Kaikki kalkkipinnoitteet. Suositeltavaa käyttää suoja-ainetta likaa ja vettä vastaan. Kalkkeja ei suositella sellaisenaan lieden taakse, sillä kalkkien suoja-aine ei suojaa rasvaa vastaan, likaa ja vettä vastaan kyllä. 

  Sileämmät kalkkipinnoitteet toimivat paljon puhdistamista vaativissa kohteissa parhaiten (esim. Marmorino Roma Lamato- ja Marmorino Naturale -pinnat). Lieden takana kalkin voi suojata lasilevyllä. 

- Stuccopinnoitteet. Lieden takana suositeltavaa käyttää lasilevyä, vaha ei suojaa rasvaa vastaan.

- Hartsipinnoitteista kaikki, paitsi itsestään levittyviä hartsigeelejä, jotka soveltuvat vain vaakatasossa tehtäväksi. Hartsit kestävät rasvaa erinomaisesti.

- Erikoismaaleista sileäpintaiset ja pyyhittävät tuotteet. CeboStonea ei suositella karhean pinnan takia. Tuotteita ei suositella lieden taakse, altaan taakse tuotteet soveltuvat hyvin.

 


 KYLPYHUONEEN TAI SAUNAN LATTIA JA SEINÄT

 

- Hartsituotteet soveltuvat kosteisiin tiloihin, sekä seiniin että lattioihin. 

- Akryylistuccomassa Stucco Eco Fine soveltuu käytettäväksi myös suihkutilan seinissä. Lattiamateriaali on nostettava hieman seinälle stuccopinnan kohdalla. 

- Kalkkipinnoitteita voi käyttää hyvin saunan seinissä esim. kiukaan takana sekä kylpyhuoneen kuivemmissa seinissä (pesualtaan takana, oviseinällä ym).

- Kylpyhuoneen seiniin soveltuu Marmo Floor- kalkkihartsipinnoite

 


 LATTIAT JA PORTAAT KUIVISSA TILOISSA 

 

 -Hartsituotteet soveltuvat kaikkiin lattiapintoihin sisätiloissa. Myös ulkotilojen lattioihin löytyy siihen soveltuvua hartseja, kysy lisää toimistosta. Hartsituotteista suurin osa soveltuu lattiapintoihin,

  pinnan käsittely vaihtelee materiaalista riippuen. Sabbie del Deserto - Aavikkohiekka vaatii lattiassa käytettynä pintakerrokseksi itsestään levittyvän hartsigeelin. 

- Marmo Floor kalkkihartsipinnoite

 


TAKKA

 

- Kaikki kalkkipinnoitteet soveltuvat käytettäväksi takan pinnassa. Suoja-aineen käyttö on suositeltavaa. Kalkki kestää lämpötila- ja kosteusvaihteluja erinomaisesti.

- Erikoismaalit soveltuvat kaikki myös takan pinnassa käytettäväksi. 

- Hartsit soveltuvat myös takan pintaan, mikäli takan pinta ei kuumene yli 100 asteeseen. 

 


 

ULKOSEINÄT

 

- Ulkoseiniin soveltuvat kaikki kalkkipinnoitteet, paitsi Stucco da Vinci, joka soveltuu vain sisäkäyttöön. 

- Erikoismaaleista CeboStone soveltuu käytettäväksi ulkoseinissä. Suoja-aine suojaa ilmansaasteita ja kosteutta vastaan. 

 


View the embedded image gallery online at:
http://bellearti.fi/kaeyttoekohteet#sigProIdbf1e66972e