JÄLLEENMYYNTI

Belle Artin maahantuomia tuotteita voi tilata suoraan meiltä tai jälleenmyyjiltämme.

Näyttelytilassamme tuotteet ovat esillä suurempina pintoina, ja meiltä löydät täydelliset värikartat sekä niidenkin tuotteiden värikartat ja mallit, jotka eivät ole nettisivuillamme. Lisäksi nähtävillä on uutuustuotteita, ja erilaisia tekniikoita.JÄLLEENMYYJÄT:

Tampereella jälleenmyyjänämme toimii Sisustus Severiina, joka tarjoaa myös väri- ja pinnoitesuunnitelmat sekä sisustussuunnitelmat. Voit tilata Severiinan kautta kalkki- , hartsi- tai efektimaalituotteet kotiinkuljetuksella sellaisenaan tai suunnittelupalvelun kera! Asiantunteva neuvonta sekä materiaalivalinnoissa että sävymaailmassa auttavat valitsemaan juuri tilaasi sopivan lopputuloksen.

Värisilmä Kirkkonummi palvelee ja jälleenmyy tuotteitamme pääkaupunkiseudulla. Värisilmässä on esillä materiaalimallejamme ja tilaus Värisilmä Kirkkonummen kautta on nopeaa ja vaivatonta.

Kankaanpäässä jälleenmyyjänämme toimii Sisustusmesta, jossa tuotteitamme on laajemminkin esillä. Sisustusmesta tarjoaa myös esim. sisustussuunnittelua ja stailausta. Tuotteidemme tilauksen voi sisällyttää osaksi vaikkapa sisustussuunnitelmaa tai pyytää tarjouksen sellaisenaan.