Menu

Erikoismaalit

 

"Glamour e tradizione in una nuova forma"

       "Glamouria ja perinteitä uudessa muodossa"

Valikoimamme erikoismaalit ovat korkealaatuisia Italialaisia koristepinnoitteita. Erittäin vähäpäästöisillä, helposti asennettavilla erikoismaaleilla ja pinnoitteilla on nopeaa ja edullista tehdä mielenkiintoisia, katseen vangitsevia pintoja. Erikoismaaleja löytyy rauhallisen mattapintaisesta hiekkaefektimaalista hohtavaan metalliefektimaaliin tai hienostuneen helmiäishohtoiseen pinnoitteeseen. 

Osa erikoismaaleista soveltuu myös ulkokäyttöön, ja kaikki tuotteet sopivat käytettäväksi myös julkitiloissa. Upeat, tuotekohtaiset värikartat antavat mahdollisuuden leikitellä vahvoilla väreillä tai luoda rauhallisia kokonaisuuksia hienovaraisilla, maanläheisillä sävyillä. Pinnat ovat helppohoitoisia ja pyyhittäviä.

Kodin tiloihin erikoismaaleja on käytetty mm. eteiseen, lasten huoneisiin, makuuhuoneisiin, olohuoneisiin, saniteettitilojen kuiviin seiniin, takkojen päällystämiseen, efektiseiniin. Erikoismaalit ovat hyvä vaihtoehto tapetille.

Suurin osa erikoismaaleistamme on erittäin helppo asentaa itse. Mikäli haluat, teemme tarjouksen myös maalien asentamisesta. Kysy lisää asennuspalvelustamme! Asennusohjeet ja neuvontaa asennukseen annamme mielellämme. 

Sivuilla on esitelty suosituimmat erikoismaalimme. Koko valikoimamme on nähtävillä näyttelytilassamme Turussa.