Menu

Hartsituotteet

Hartsituotteemme ovat korkealaatuisia, liuoitteetomia, erittäin vähäpäästöisiä tuotteita. Suosituimmat tuotteemme löydät nettisivuiltamme. Valikoimassa on saatavilla muitakin tuotteita, kysy lisää toimistosta.

 


POHJUSTUS - REFORM

Reform on kaksikomponenttinen, läpinäkyvä nestemäinen epoksikalvopinnoite. Reformia käytetään pohjusteena seuraaville hartsipinnoitteille. Se toimii kosteussulkuna ja pölyä hylkivänä kerroksena, ja sitä voi käyttää betonin päälle tulevana pinnoitteena sellaisenaan mm. teollisissa tiloissa tai varastoissa.

ASENNUSTAPA

Komponentit sekoitetaan erikseen ja  yhdessä. Käyttöaika on lyhyehkö, joten tuotetta sekoitetaan vain kerrallaan tarvittava määrä. Reform asennetaan lyhytnukkaisella telalla yhteen tai kahteen kertaan. 

Tekniset tiedot

Reform 

 


HARTSILAASTI - ART STUC GROSSO / ART STUC FINO 

Art Stuc Grosso / Fino on korkealaatuinen, yksikomponenttinen, vesiohenteinen sisustuspinnoite. Grosso on koostumukseltaan karkeampirakeista, Fino hienompaa. Art Stuc Grosso / Fino on monipuolinen tuote, jota voi käyttää sekä sileiden että strukturoitujen pintojen tekemiseen. Tuote on vedenkestävä mutta vesihöyryä hengittävä. Art Stuc Grosso / Fino on kevyesti elastinen ja huokoinen pinta. Se vaatii viimeiseksi kerrokseksi suoja-aineen. Art Stuc Grosso / Fino toimii hyvänä pohjana myös muille hartsituotteille, kuten itsestään levittyville hartseille, IdroGelille ja Aavikkohiekalle.

Tuote on sävytettävissä NCS- ja RAL-värikarttojen mukaan.

 

ASENNUSTAPA

Art Stuc Grosso / Fino asennetaan ruostumattomalla teräslastalla tai muovilastalla. Asennustapa vaihtelee efektikohtaisesti ja pohjan materiaalista riippuen. Tarkemmin asennuksesta on teknisissä tiedoissa ja kunkin efektin kohdalla nettisivuillamme.

Tekniset tiedot

 Art Stuc Grosso/Fino


 

PINNAN SUOJAUS - IDROPOL

Idropol on kaksikomponenttinen suoja-aine hartseille. Se on saatavilla puolihimmeänä (opaco) ja puolikiiltävänä (lucido). Idropol suojaa hyvin hartsipintaa, muodostaen kestävän ja sileän pinnan. Tuotteella käsitelty pinta on erittäin kestävä, eikä ime likaa, vettä tai rasvaa. UV-säteilyn kestävä. Idropol on nestemäinen,valikoiduista hartseista valmistettu vesiohenteinen polyuretaanipohjainen pinnoite, jota käytetään viimeistelypintana hartsipinnoitteille. Huokoisille ja karheille hartsipinnoille asennettaessa menekki on suurempi kuin sileille pinnoille.

 

ASENNUSTAPA

Komponentit sekoitetaan erikseen ja yhdessä. Käyttöaika on lyhyehkö, joten tuotetta sekoitetaan vain kerrallaan tarvittava määrä. Idropol asennetaan lyhytnukkaisella telalla yleensä kahteen kertaan.

 

Tekniset tiedot

Idropol

 


HARTSILAASTI - TRICO DECOR

Trico Decor on korkealaatuinen, kolmekomponenttinen, vesiohenteinen sisustuspinnoite. Trico Decor on ohut, monipuolinen hartsimassa, jolla onnistuu sekä sileä pinta, että voimakkaampi kuviointi. Tuote on kuivuttuaan erittäin kova. Trico Decor vedenkestävä mutta vesihöyryä hengittävä.Trico Decor koostuu kolmesta osasta: hartsista, kovetteesta ja kiviaineseoksesta. Se on liuoitteeton vesiohenteinen epoksihartsimassa.Trico Decor vaatii viimeiseksi kerrokseksi suoja-aineen. Trico Decor toimii hyvänä pohjana myös muille hartsituotteille, kuten itsestään levittyville hartseille, IdroGelille ja Aavikkohiekalle.

Tuote on sävytettävissä NCS- ja RAL-värikarttojen mukaan. 

ASENNUSTAPA

Trico Decor asennetaan ruostumattomalla teräslastalla tai muovilastalla. Asennustapa vaihtelee efektikohtaisesti ja pohjan materiaalista riippuen. 

 

Tekniset tiedot

Trico Decor


 

HARTSIGEELI - IDROGEL

Idrogel on kaksikomponenttinen, sävytettävä, läpikuultava hartsigeeli, joka on saatavilla puolihimmeänä (opaco) ja puolikiiltävänä (lucido). Idrogelillä saa luotua kauniin monisävyisen ja elävän pinnan käyttämällä eri väriä kuin alla olevassa hartsikerroksessa. Kohdista, joihin Idrogel levittyy päällekäisiin lastanvetoihin, on lopputulos valitun sävyn värinen ja kohdissa, missä geeliä on ohuemmin, alla oleva väri kuultaa läpi. Yleensä pinnalle tulevaan valitaan hieman vaaleampi sävy kuin pohjalla olevaan kerrokseen. Idrogel on nestemäinen,  valikoiduista hartseista valmistettu vesiohenteinen, polyuretaanipohjainen pinnoite. Tuote asennetaan sileäksi, ohueksi kerrokseksi hartsilaastin (Art Stuc Fino tai Trico Decor) päälle. Idrorogel on jo itsessään suojaava viimeistelykerros, mutta yleensä sen kanssa suositellaan vielä yhtä kerrosta läpinäkyvää suoja-ainetta (Idropol tai PavaGlass).

Sävytettävissä NCS-ja RAL-värikarttojen mukaan.

 

ASENNUSTAPA

Komponentit sekoitetaan erikseen ja yhdessä. Käyttöaika on lyhyehkö, joten tuotetta sekoitetaan vain kerrallaan tarvittava määrä. Idrogel asennetaan lastalla yhteen kertaan. Alla olevasta väristä riippuen pinnasta tulee vaihtelevansävyinen tai yksivärinen.

Tekniset tiedot

Idrogel


 

HARTSIGEELI - PAVA GLASS UV COLATA

Pava Glass UV Colata on liuoitteeton kaksikomponenttinen, itsestään levittyvä, kirkas hartsigeeli, joka on saatavilla puolihimmeänä (opaco) ja kiiltävänä (lucido). Pava Glass UV Colata on monipuolinen tuote, jolla saa aikaan täysin sileää, hyvin kestävää pintaa lattiohin tai taiteellisiin projekteihin. Läpinäkyvyyttä hyödyntäen alla oleviin kerroksiin voi lisätä mitä vain: kiviä, hiekkaa, lehtiä, kimalteita, yrityksen logon... mielikuvitus on rajana tämän tuotteen kanssa. Tuote on erittäin elastinen, ja sen voi taivuttaa haluamaansa muotoon hieman kuivuneena. Koostumus on nestemäinen, itsestään levittyvä (hitaasti liikkuva) paksuhko epoksihartsigeeli. Tuote on lähes hajuton.

Pava Glass UV Colataa käytetään sellaisenaan tai värjättynä lattiapintoihin, pöytätasoihin, design- ja taide-projekteihin. Pava Glass UV Colatan sekaan on mahdollista lisätä väriaineita asennuksen yhteydessä, jolloin pinnasta tulee mielenkiintoinen ja elävä. Koko erän värjääminen onnistuu myös. Lattioihin asennettaessa tuote vaatii päälleen vahan. Pava Glass UV Colataa voi käyttää myös suoja-aineena hartsikerroksen päälle, haluttaessa erityisen kovaa ja kestävää pintaa. Tällöin tuotetta käytetään alkoholilla ohennettuna, hyvin ohuena kerroksena. Pava Glass UV Colata sopii käytettäväksi julkisiin kohteisiin.

Sävytettävissä NCS-ja RAL-värikarttojen mukaan.

 

ASENNUSTAPA

Komponentit sekoitetaan erikseen ja yhdessä. Käyttöaika on lyhyehkö, joten tuotetta sekoitetaan vain kerrallaan tarvittava määrä. Asennettavan pinnan reunat tulee rajata hyvin, kun tuotetta käytetään ohentamattomana. Tuote asettuu itsestään, mutta paksuhkon geelin asettumista voi auttaa lastalla levittäen. Asennusalustan on oltava täysin suora. Pystypinnoille tuotteen saa tekemällä valmiin pinnan levyn päälle, ja asentamalla sitten levyn paikalleen (esim. välitila, sermi, valaisimen varjostin jne.). Suoja-aineena käytettäessä asennus tapahtuu lyhytnukkaisella telalla.

 

Tekniset tiedot

Pava Glass UV Colata


 

Leave a comment

back to top