Menu

Katse portaisiin!

Vantaan asuntomessuilla on ollut esillä Belle Artin hartsipinnoittamia portaikkoja sekä sisä- että ulkotiloissa.

galleria hartsi 17

Hartsi sopii kestävyytensä ansiosta loistavasti portaisiin, ja sillä saa luotua kauniita ja yksilöllisiä efektejä. Yllä olevassa kuvassa kaksiväristä, sileää ja erityisen kestävää Venezia-hartsia. Saman vaikutelman saa luotua myös Art Stuc -hartseilla Toscana-pintana.

galleria hartsi 15

Hartsipinta ei ole liukas ja se on helppo pitää puhtaana. Pinnan pitävyyteen voi toki vaikuttaa hartsin karheusasteella, kuten yllä näkyvässä Beton Design -efektillä tehdyssä portaikossa. Kaksivärisyys on tässä pinnoitteessa saatu aikaan sekoittamalla vaaleampi väri hartsigeeliin, joka on sivelty hartsilaastin päälle.

hartsi tricodecor 6

Hartsipinnoitteen teko onnistuu lähes mille tahansa vanhalle pinnalle, joten portaikon ilmeen uudistaminen on helppoa. Pinta tulee tasoittaa hyvin ennen levitystä, ja ulkona hartsin tulisi olla suojattuna alta tulevalta kosteudeta. Pinnan värityksestä saadaan maltillisempi, kun hartsiseos värjätään ainoastaan yhdellä sävyllä.

Katso lisää kuvia galleriastamme, tule käymään tai pyydä tarjous! Kauniin kiviset portaat voi asentaa ohjeillamme myös itse!